در این نوشتار تلاش شده است تا روش طبخ دو غذای مفید که از گوشت شترمرغ استفاده می شود، توضیح داده شود. آنچه که باید در تهیه گوشت شترمرغ و خوراک آن دقت نمود، میزان دمای مورد استفاده است. گوشت شترمرغ نیاز به دمای زیاد و بالا برای طبخ، ندارد.
آبگوشت از ایام دیرین جز غذاهای محبوب ایرانیان بوده است اما همانگونه که مستحضر هستید به دلیل کلسترول بالای این غذا و همچنین چربی بسیار زیاد آن، هم اکنون کمتر خانواده ها به سوی درست کردن آن روی می آورند. در گذشته این غذا را به همراه
در ادامه طرز تهیه خوراک گوشت شترمرغ را عنوان نمودیم تا مضرات آبگوشت با گوشت گوساله به حداقل خود رسانده شود. برای تهیه خوراک گوشت شترمرغ یا آبگوشت شترمرغ لازم است تا مواد اولیه را به صورت زیر تهیه نمایید:
خوارک گوشت شترمرغ
برای تهیه خوراک مد نظر که برای 4 نفر مناسب است، می توانید از موارد زیر استفاده نمایید:
گوشت شترمرغ = نیم کیلو
نخود و لوبیای سفید = 200 گرم
سیب زمینی متوسط = 3 عدد
پیاز بزرگ = 2 عدد
رب گوجه فرنگی = 2 قاشق غذا خوری ( می توانید از گوجه فرنگی تازه نیز استفاده نمایید)
پودر لیمو عمانی = ( 1 قاشق سوپ خوری)
نمک، فلفل = به میزان لازم
ابتدا نخود و لوبیای سفید را از شب قبل خیس می نمایید و آب آن را یک الی دو بار تعویض می کنید. با این کار نفخ نخود و لوبیا گرفته می شود. پس از 24 ساعت و شستن نخود و لوبیا به مقدار 1 لیتر به آن آب اضافه نمود و بر روی حرارت قرار می دهید. گوشت شترمرغ به همراه پیاز رنده شده را در ابتدای کار به نخود و لوبیای سفید اضافه می نمایید. می توانید جهت خوش رنگ شدن آبگوشت از کمی زردچوبه نیز استفاده نمایید. سعی کنید ابتدا شعله گاز را بالا آورده و پس از به جوش آمدن آب، شعله را کم نمایید تا روند پخت آغاز گردد. در نظر داشته باشید برای پختن گوشت شترمرغ می توانید از زودپز نیز استفاده نمایید.
برای پخت کامل گوشت شترمرغ بین 4 الی 5 ساعت زمان نیاز است. در 1 ساعت انتهایی پخت گوشت شترمرغ می توانید ادویه و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید تا آبگوشت شما غلظت کافی را به دست آورد.
شما می توانید به جای پودر لیمو عمانی از لیموی تازه در خوراک گوشت شترمرغ استفاده نمایید. البته این مورد کاملا سلیقه ای می باشد. خوراک مد نظر را می توان به صورت تیلیت و یا کوبیده ای مصرف نمود.
نکات طبخ آبگوشت با گوشت شترمرغ
خواص جگر گوسفندی که باید بدانید
کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!
خواص گوشت شتر در دوران بارداری