مواد لازم برای بال مرغ با عسل و زنجبیل

بال مرغ ۲۵ عدد
پیازچه ۵ ساقه
عسل ۵ قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
زنجبیل به میزان لازم
آویشن ۵ شاخه

 


بال مرغ با عسل و زنجبیل از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است. این بال های ترد، تند و خوشمزه را حتما امتحان کنید.

طرز تهیه بال مرغ با عسل و زنجبیل

1- فلفل چیلی را ریز خرد کنید.
2- به ۱ تا ۲ سانتی متر زنجبیل تازه نیاز دارید. آن را رنده کنید.
۳- برگ های آویشن را جدا کنید.
۴- لازم است که مواد را برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شوند.
5- برای طعم دار کردن مرغ ها، در ظرفی پیازچه، عسل، سس سویا، فلفل چیلی، زنجبیل و برگ های آویشن را با هم ترکیب کنید.
6- مرغ ها را در ظرفی مسطح در یک لایه قرار دهید. مواد ترکیب شده را روی آن ها بریزید و روی آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا بال ها طعم دار شوند. قبل از پخت آن ها را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسند.
7- ماهیتابه مخصوص گریل را روی حرارت بالا گرم کنید. بال ها را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا تیره شوند و وقتی آن ها را فشار می دهید آب از آن ها خارج شود، بپزید. آن ها را مدام بچرخانید. در نهایت برای این که مطمئن شوید مغزپخت شده اند، آن ها را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.


ای ار گوشت ، با ما بهترین باشید. ها ,بال ,مرغ ,دهید ,زنجبیل ,های ,آن ها ,ها را ,بال مرغ ,قرار دهید ,عسل ومنبع

طرز تهیه میگو پفکی خانگی

خواص جگر گوسفندی که باید بدانید

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

خواص گوشت شتر در دوران بارداری

مایه کباب کوبیده رژیمی و ماکیان

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید لاستیک ارزان ارزان کده آنتروپومتری (پیکرسنجی ورزشی) نماوا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دان. canon-tamir آپشن خودرو desmondy7e9tl Site دانلود رایگان مقاله12 طاقت بیار دانشگاه دندانپزشکی تهران